За 6 років Apple Watch навчили стежити за вашим здоров'ям. Не просто вимірюючи пульс, але і рівень кисню в крові, навіть роблячи щось схоже на ЕКГ. Однак, яблучна корпорація приготувала дещо дійсно цікаве для своїх фанатів. Тепер годинник зможе визначати артеріальний тиск.

Читайте Знай в Google News!

Ви скажете, Що таке вимірювання неможливо, адже ремінець годинника - це не манжет тонометра. Він не вміє надуватися і здуватися, але це стосується такого короткочасного вимірювання. Apple вирішила піти своїм шляхом: Watch Series 7 вимірювати тиск постійно. Особливий ремінець буде надягатися на руку і огортати її. За словами компанії, ніякого дискомфорту не буде, що точно порадує публіку.

Магазин Apple, фото: gettyimages
Магазин Apple, фото: gettyimages

Що не менш важливо, годинник, постійно моніторячи ваш стан, зможуть сповістити вас про відхилення від норми, і в теорії - врятувати життя.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.