Цілих дев'ять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 1 січня.
Це стосується району відповідальність оперативно-тактичного угруповання "Схід" (Авдіївка), поблизу Водяного (на Приазов'ї), біля Павлополя та в районі відповідальності "півночі", поблизу населеного пункту Золоте-4 та Новолуганське. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Російсько-окупаційні війська використовували проти наших захисників міномети 82-го калібру, а також стрілецьку зброю і гранатомети різних систем. Крім того, було візуально виявлено БпЛА противника типу "квадракоптер", який згодом успішно був збитий нашими воїнами після перетину лінії розмежування.

Окупанти обстріляли приватний сектор Водяного, фото: штаб ООС
Окупанти обстріляли приватний сектор Водяного, фото: штаб ООС

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання" Північ", поблизу населеного пункту Золоте-4 противник застосував гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети, а біля Новолуганського ворог використовував стрілецьку зброю", — написано в повідомленні. ООС

Також у прес-службі зазначають, що ворогу було дано адекватну відповідь на численні обстріли. Бойові втрати і поранення обійшли українських захисників стороною, а представники ОБСЄ вже повідомлені про всі факти порушень режиму припинення вогню з нашого боку СЦКК.
Від початку ж поточної доби, 2 січня, відсутні поки які-небудь порушення режиму припинення вогню. По всій лінії розмежувань спостерігається тиша.

"За минулу добу через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію України прослідувало 16 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 24 людини. Через КПВВ "Новотроїцьке" - 43 та 11 осіб відповідно. Слава Україні!", - повідомляє прес-служба. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще
Нагадаємо, воїни ЗСУ на Донбасі отримали подарунки, які діти збирали самі: "Непідробна любов"

Як повідомляв "Знай.ua", лейтенанту ЗСУ немає і 30-ти, але він вже " постарів": "Умови змушують швидше дорослішати"

Знай.ua писав, українці оплакують загибель волонтера та молодого воїна ЗСУ: "Били з важкої артилерії..."