Грішний визнаю, але зранку вирішив переглянути один сумновідомий телеканал, щоб зрозуміти - що планують друзі Путіна в новому політичному році в нашій країні.

На каналі кума Путіна спочатку показали фільм про корупціонерів Лазаренка і Тимошенко, а згодом у рубриці прихованої політичної реклами або політичної джинси радісно прокоментували такий собі «народний» рейтинг, в якому найбільше потерпають від влади і захищають простий народ: Порошенко, Онуфрій, Шарій, Медведчук і Усик?!

І світоглядно добили мене остаточно тим, що розпочали на каналі «російського світу» показ знаменитого британського серіалу «суто англійські вбивства»! Може хочуть показати спражню «злочинну» сутність Західного світу?!

Попередній висновок такий:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

в 2021 політичному році команда Медведчука розглядає Порошенка як тактичного союзника у боротьбі проти Зеленського та за дочасні парламентські вибори; натомість Тимошенко обравши політику підтримку нинішнього Президента (голосування за бюджет і кадрові призначення у владі) перейшла у статус політичного опонента Медведчука. Подивимося як довго протримається це новий ситуативний політичний розклад сил в Україні-2021.

Отож, далі буде…