Впродовж періоду новорічних свят з кінця 2020 – до початку 2021 року Держекоінспекція розрахувала 2,6 мільйона гривень за порушення природоохоронного законодавства.

«З 24 грудня 2020 року по 06 січня 2021 року ДЕІ проведено 347 перевірок, під час яких складено 453 протоколи про адміністративні правопорушення», - зазначив голова ДЕІ.

Він також розповів, що найбільш резонансний випадок протягом цього часу трапився у Тернопільській області.

«Інспекція здійснила розрахунок збитків на суму 771 тисячу гривень за незаконну вирубку дерев на території Кременецького районного комунального лісогосподарського підприємства «Кремліс».

Осіб, причетних до рубки лісу, встановити не вдалось. Тож Держекоінспекція звернулась до слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань для пошуку порушників та притягнення їх до відповідальності», - повідомив Андрій Мальований.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще