Саме цю людину-Олександра Возного-пророкують на посаду начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА, пише Хайзер.

За ним вже багато років тягнеться скандальний шлейф. Ще з часів, коли Возний у 2011-2013 роках очолював Державне управління охорони навколишнього природного середовища в місті Києві. Його перебування на цій посаді ознаменувалося передачею земельних ділянок заповідного Труханового острова в приватні руки.

Сьогодні Олександр Возний-кінцевий бенефіціар ТОВ Центр управління відходами. Головний профіль фірми-утилізація небезпечних відходів, у тому числі медичних, токсичних і радіоактивних.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За дивним збігом обставин фірма Возного із завидною регулярністю виграє в держтендерах: брала участь в 199-ти закупівлях і перемогла в 90 на суму більше 9 млн.грн. Особливо сподобалася ця компанія управлінню освіти Святошинської РДА, яке постійно користується її послугами.

Але в якості послуг пана Возного є обґрунтовані сумніви. ТОВ Центр управління відходами-фігурант кримінальної справи № 757/64976/19-к.його підозрюють у тому, що фірма просто вдає, що утилізує небезпечне сміття, а реально не має необхідної для цього матеріально-технічної бази.

У Возного в оренді перебуває земельна ділянка 0,8 га в селі Фастовець на Київщині. Можливо, саме там він і складує все те небезпечне сміття, яке має знищувати. Тим самим наражаючи на небезпеку здоров'я місцевих жителів. Такі схеми дозволяють Олександру Возному безбідно проживати в елітному будинку площею 319 кв.м. В С. Іванковичі під Києвом.

Таким чином, призначення на» хлібну " посаду в КМДА дозволить Возному розвернутися по повній, хоча це навряд чи якось допоможе поліпшити екологію столиці.