От нова, стара влада рекламує свій черговий мегапроект - реконструкцію Хрещатика. Поки заявлено бюджет на 18 мільйонів наших бюджетних гривень, але ми ж добре знаємо підхід у реконструкціях і будівництвах «некорупційної влади» Києва, де, зазвичай, ціна зростає від 2 до 4 разів - доведено Шулявським мостом!

З огляду на це, у мене запитання:

А ви запитали у киян – чи для них це пріоритет?

Отож, моя пропозиція просто і зрозуміла. Всі проекти фінансування із бюджету будівництв та реконструкцій повинні отримати схвальну оцінку киян. Доки не ухвалено Закон про місцеві референдуми, це можна зробити шляхом опитування громадської думки, але лише у відомих і авторитетних соціологічних кампаній.

Тому, перед черговим мегапроектом влади для туристів чи свого піару треба запропонувати альтернативні варіанти використання цих же бюджетних коштів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Для прикладу залишаються без фінансування проекти будівництва дошкільних закладів і шкіл, очистки питної води, освітлення мікрорайонів тощо.

Рідна Країна вимагає зупинити тринькання наших грошей на фонтани, химерні знаки на в’їздах до столиці чи інші показушні проекти для туристів й розпочати фінансувати життєво важливі проекти в інтересах всіх киян та відповідно у покращення якості їх життя!