Стало відомо, коли в Україні запрацюють ресторани і кінотеатри.

Про це розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко В Telegram.

У Мінкульті повідомили, що за планом культурно-розважальна сфера та заклади громадського харчування зможуть заробити через день після закінчення локдауну, попередньо 25 січня. Природно з дотриманням всіх правил карантину.

"Режим надзвичайної ситуації, яким обумовлюються карантинні правила - і більш суворі як зараз, і полегшені - як в минулі місяці, зараз діє до 28 лютого",- повідомив Ткаченко.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Але якщо і жорсткий карантин продовжать, то культурно-розважальна сфера і заклади громадського харчування знову зупинять свою роботу.

За його словами, питання продовження карантину буде вирішуватися протягом весни. При цьому міністр заявив, що обмеження будуть стійкими, що дозволить бізнесу прогнозувати і планувати свою роботу і діяльність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці кинулися в ломбарди посеред локдауну: "епоха бідності Закінчилася?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шмігаль визначився з датою закінчення локдауну: "медична система готова"

Також «Знай.иа " писав, що Українці зможуть отримати Covid-паспорти-Степанов анонсував важливе нововведення