Український цифровий сервіс "єМалятко ", який створений для того, щоб допомогти батькам дітей до 14 років без великих черг і проблем з папірцями оформити важливі документи, додав нову функцію.

Про це стало відомо з офіційного аккаунта "Дія — Державні послуги онлайн" в Instagram.

Відтепер абоненти "vodafone ukrainе" можуть сплатити адмінсбір за реєстрацію місця проживання дитини в єМалятко коштами з мобільного рахунку.

Як це зробити:

1.Виберіть адресу реєстрації дитини
2. Спосіб оплати - списати з мобільного
3. Введіть номер телефону і код, який прийде смс-кою
4. 13 грн 60 коп. автоматично зніме з рахунку

"Після сплати адмінсбору на рахунку має залишитися більше 3 грн
тільки абоненти підписки можуть скористатися послугою. Для контрактних абонентів така опція недоступна", - пишуть автори публікації.

Повідомляється, що оплата адмінзбору з мобільного також доступна для абонентів "lifecell". А ось абоненти "kyivstar" тимчасово не зможуть вибирати цей спосіб оплати, але замість цього можуть скористатися банківською картою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні запрацює послуга еМалятко-які зміни підготували для новоспечених батьків

Як повідомляє портал «Знай.иа» Паспорт і код за раз - в Україні запустили послугу для підлітків ID-14, що потрібно знати

Також «Знай.иа " писав, що "Е-малюк": батькам полегшили життя, всі довідки тепер у вашому смартфоні