Раніше ЗМІ вже знайомили українців з новою головою Держпродспоживслужби України Владиславою Магалецькою (Рутицька). Тепер ми б хотіли познайомити Вас з реформою, яку анонсувала глава Служби.

Як стало відомо, 20 листопада Владислава Маглецька дала пафосне інтерв'ю відомому інтернет-виданню "Новое время" під назвою "Smart–реформи для системи: Зроби або програй".

Про це пишуть Вести.

У зазначеному інтерв'ю нова керівник розповіла громадськості про основні проблеми в системі Держпродспоживслужби, які вона, провівши детальний аудит і аналіз, встигла побачити. І основні шляхи вирішення цих проблем.

Зупинимося на основних проблемах Держпродспоживслужби, які озвучила Магалецька для видання "НВ":

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
  • у Держпродспоживслужбі катастрофічно не вистачає професійних, адекватних і відповідальних фахівців;
  • у Держпродспоживслужбі катастрофічно низькі зарплати (трохи більше 6 тисяч гривень);
  • є результат двох попередніх проблем-це корумпованість системи Держпродспоживслужби, яка зараз з її слів являє собою "соціалізм з корупційним обличчям".

Також у своєму інтерв'ю Магалецька розповідає про можливі заходи, які необхідно зробити для виходу з ситуації, що склалася в Держпродспоживслужбі– це проведення комплексу заходів з діджиталізації всіх процесів в Держпродспоживслужбі.

А тепер давайте розберемося, в чому ж полягають у Магалецкой заходи по діджиталізації всіх процесів в Держпродспоживслужбі, які допоможуть побороти сформований там "соціалізм з корупційним обличчям".

Найперше це підібрати, а краще прислухатися до поради своїх старших товаришів-покровителів, і взяти у них розумного професіонала – кадровика.

І ось результат. Дозвольте вам уявити – така собі нікому невідома Романенко Ірина Петрівна-нинішня таємна помічниця Магалецької з усіх кадрових та інших питань у Держпродспоживслужбі.

Романенко Ірина Петрівна
Романенко Ірина Петрівна

Нам стало цікаво, хто ж така ця таємнича Ірина Романенко, яка, не маючи ніякого відношення до Держпродспоживслужби, здійснює активне керівництво практично всією діяльністю державного органу, правда тільки з незрозумілих бек-офісів і дорогих ресторанів.

На наше здивування відповідь виявилася дуже простою-ця ефектна блондинка виявилася любителькою їзди на дорогих люксових автомобілях, серед яких виявився MERCEDES-BENZ C220D з держномером аа7347рк. Також, пані Ірина Романенко виявилася мамою якоїсь 26-річної красуні Анастасії Романенко.

Анастасія Романенко
Анастасія Романенко

А тепер увага, як ви думаєте, кому належить автомобіль MERCEDES-BENZ C220D з держномером аа7347рк? І хто така 26-річна красуня Анастасія Романенко?

Як виявилося автомобіль MERCEDES-BENZ C220D з держномером аа7347рк належить екс-першому заступнику голови офісу Президента України, а нині помічнику Президента України Зеленського – Сергію Трофімову.

А Анастасія Романенко – його улюблена дружина. А Ірина Петрівна Романенко – його теща, якій він доручив негласно наглядати за Магалецькою і допомагати їй у всіх питаннях щодо "діджиталізації" особливих процесів у Держпродспоживслужбі.

Здавалося б, нічого поганого в цьому немає-помічник шостого Президента України Володимира Зеленського попросив свою тещу допомогти керівнику Держпродспоживслужби провести ефектну Smart-реформу держоргану і викорінити корупцію.

Але яке у нас було розчарування, коли ми дізналися, в чому ж насправді полягає суть цієї Smart-реформи і діджиталізації Держпродспоживслужби.

Все банально просто і примітивно – призначення на ключові посади в Держпродспоживслужбі виключно підконтрольних людям Трофімова осіб, які за дуже короткий час зуміли б організувати в системі держоргану корупційні механізми поборів з імпортерів продовольчої групи товарів.

Ось і вирішення другої проблеми, озвученої Магалецкой в своєму інтерв'ю-зарплати деяких новопризначених чиновників Держпродспоживслужби, які будуть виконавцями корупційних механізмів, істотно збільшиться за рахунок отриманих хабарів.

Як підтвердження написаного представляємо фото одного з документів, які готують потенційні кандидати на призначення перед співбесідою у таємного кадровика Магалецької – Ірини Петрівни Романенко.

З аналізу цього документа ми бачимо, що майбутній чиновник готується "обілечівать" ледве виживають під час пандемії комерсантів-імпортерів фруктів і отримувати від них доларову "подяку".

Ось і вся Smart-реформа і діджиталізація на обличчя. Стрімко повертаємося в часи смотрящих і Януковича.

Отже, ми дуже коротко розповіли, як Офіс Президента на чолі з Трофімовим і разом з Магалецькою хочуть побудувати схему "заробітку" грошей з імпортерів овочів, фруктів, цитрусових.

До отримання грошей з експортерів зернових Магалецька фактично вже приступила, але тільки вже з іншими людьми з оточення офісу Президента.

А саме - на чолі з колишнім працівником Генеральної прокуратури та прокуратури Луганської області Горан Вадимом Аркадійовичем, який як прокурор здійснював нагляд за діяльністю Державної податкової адміністрації за часів Януковича.

У наступній публікації ми розповімо як чоловік Магалецької Костянтин допомагає їй формувати корупційні кадри, як Горан розставляє свої кадри з податківців у Держспоживслужбі, в тому числі Київській, Одеській та інших областях. У яких схемах задіяна Фумігаційна компанія "АРІДІС" і її керівництво, кому і як доручено збір грошей з ветеринарного напрямку при імпорті, експорті м'яса, курки, риби, кормів, вакцин і т. д.

Дуже сподіваємося, що і Магалецька і Трофімов зі своїм оточенням, Горан та інші дадуть нам інтерв'ю або погодяться взяти участь у дебатах на одному з телеканалів.

Також ми зараз вивчаємо не менш цікаві факти діяльності Магалецької та її помічників з організації корупційних схем, та їх взаємодії щодо впровадження з іншими, не менш одіозними представниками силових структур.

P. S. ще, хочемо дати одну пораду пану Трофімову-якщо хто-небудь після нашої публікації буде вас звинувачувати в причетності до організації корупційних механізмів у структурі Держпродспоживслужби, посилайтеся на Магалецьку. Говоріть, що до цього не причетні і навіть не знаєте як розшифровується Держпродспоживслужба. А якщо хтось запитає - А що ж там робить Ваша теща? Говоріть, що це суто її особиста справа.