Рішення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Офісу генерального прокурора та Вищого антикорупційного суду стосовно закриття справи «Роттердам+» є остаточним, безповоротним і має покласти край всім спекуляціям щодо цієї справи.

Про це заявив екс-генеральний прокурор України Святослав Піскун.

«Можна говорити що завгодно, будь-які думки висловлювати, але висловлювання повинні закінчитися там, де є рішення відповідального за це прокурора. А як мені відомо, там особисто генеральний прокурор приймав рішення з цього питання. Генеральний прокурор, коли приймає рішення, то він відповідає за це рішення. І друге – підтвердили це рішення у ВАКС. Тому, знаєте, я за процес і за правду», - заявив Святослав Піскун в ефірі телеканалу «Україна 24».

Екс-генпрокурор наголосив, що рішення САП про повторне закриття справи «Роттердам+» було більш ніж очікуваним і логічним.

«До цього все рухалось, починаючи з 27 серпня 2020 року. Тоді було винесено перше рішення, яке декілька раз було підтримано і антикорупційним прокурором, і Вищим антикорупційним судом», - додав Святослав Піскун.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 21 січня 2021 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура остаточно закрила справу «Роттердам+» через відсутність складу злочину. Відповідне рішення раніше було підтверджено Офісом генерального прокурора, Вищим антикорупційним судом і Апеляційною палатою Вищого антикорупційного суду.

Розслідування тривало майже 4 роки і слідство не встановило збитки від дії формули. Понад 10 українських та міжнародних експертиз підтвердили, що формула була законною і обґрунтованою.