Українська омбудсмен Денисова продовжує піаритися на темі звільнення українок з ОРДЛО, заявив політичний експерт Влад Мулик.

"Вже заплуталася у своїй брехні Українська омбудсмен Денисова продовжує піаритися на темі звільнення українок з ОРДЛО. Її так коробить, що представники ОРДЛО офіційно послали практично на три букви і Денисову, і Кравчука, і весь офіційний Київ через постійну брехню, що так званий «омбудсмен " зриває звільнення щосили», – написав він у Facebook.

Він повідомив, що цього разу у своєму телеграм-каналі http://t.me/denisovaombudsman Денісова зробила заяву, що щодо тих, кого планують передати, досі тривають "судові" засідання.

"Тому кількість і кого саме повернуть-невідомо, заявляє це дурна жінка.

Та все давно всім відомо! Три з чотирьох жінок, які погодилися в ОРДЛО передати за посередництва Медведчука, сидять у в'язницях з березня і липня 2019 року, ще одна – з Серпня 2017 року. Їх засудили до 12-14 років позбавлення волі, але вони могли ще 20 січня повернутися на батьківщину, в сім'ї і до рідних», – зазначив Мулик.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Однак, підкреслив експерт, треба тільки дозволити Медведчуку поїхати на КПВВ і привезти їх.

«Але ні, завдяки вже вкрай тупій українській омбудсмен Денисовій, бідні жінки стали жертвами політичних амбіцій влади і я тепер вже сумніваюся, що Київ хоч якось хоче повернути своїх громадянок додому.... Але це й не дивно-на долю українців нинішньої влади давно вже начхати.

Владі залишається тільки брехати. Сподіваюся, її телеграм-канал закриють за брехню. А Українки повернуться додому", - додав Мулик.