Після місячної незаконної різдвяної відпустки ВР взялася за пріоритетні закони з метою покращення життя простого народу в умовах пандемії.

Серед головних - Закон «Про парламентську службу», яким визначається спеціальний статус та фінансове й соціально-побутове забезпечення парламентських державних службовців і членів їхніх сімей.

Нагадаю, що у грудні Разумков і К. активно розгорнули програму соціального захисту найзлиденнішого прошарку населення - депутатів та їх помічників. ВР збільшила видатки на своє утримання більш як на 500 мільйонів і які тепер становлять більше 2.5 мільярди та виплатили новорічну доплату своїм помічникам у сумі 52,5 тисяч гривень.

Тепер після відпочинку на курортах взялися за допомогу працівникам Апарату ВР. Авторство цього документу вражає - тут до сотні депутатів від Разумкова і Слуг до ОПЗЖ і Батьківщини.

Законопроект продовжує цинічну практику часів Порошенка, коли фінансове й соціальне забезпечення судових та правоохоронних органів було розписано як спеціальне і відмінне від решти народу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Ну як тут утриматися, коли Тупицький лише за грудень отримав 433 тисячі гривень?!

Отож, розмір посадових окладів парламентських державних службовців не можуть бути меншими, ніж відповідні…в постійно діючому допоміжному органі, що забезпечує здійснення повноважень Президентом України. Привіт Зеленському і Єрмаку від майже Президента, як себе називає Разумков!

з допису Миколи Томенка у Фейсбук
з допису Миколи Томенка у Фейсбук

з допису Миколи Томенка у Фейсбук
з допису Миколи Томенка у Фейсбук

з допису Миколи Томенка у Фейсбук
з допису Миколи Томенка у Фейсбук

Не буду перераховувати всіх можливих доплат, надбавок і премій, але найбільш цинічним на фоні заяв про доступну медицину для ВСІХ, є гарантування доступу до безплатної медичної допомоги ДУСі для парламентських службовців, їх дружин, дітей та батьків!

Нагадаю, що утримання 4 спеціальних медичних закладів при Державному управлінні справами при Президентові коштують нам у 2021 році біля мільярдра гривень!

Мовчу про те, що і Порошенко і Зеленський обіцяли передати їх до МОЗ і змінити статус як елітних.

Моя Постанова з цього питання була зареєстрована ще у 2016 році!

Як бачимо з часів титаніку нічого не змінилося:

небідні посадовці в часи пандемії всіляко рятують себе та свої родини за наші бюджетні гроші, а простий народ виживає як може за свої гроші!