Лідер Нацкорпусу заявив про те, що підприємство потрібно повернути в державну власність і працювати воно повинно, приносячи доходи і розвиток тільки нашій країні.

«По-перше, ми збережемо одне з чотирьох підприємств військово-промислового комплексу нашої країни. По-друге, це все-таки наше вікно в економічний світ, тому що підприємство зараз має контракти зі 100 країнами світу. По-третє, це вигідно, тому що підприємство прибуткове. За 10 місяців 2020 року, тобто під час коронакризису, вони показали 920 мільйонів гривень прибутку. Нехай цей прибуток залишається в бюджеті України", - зазначив Білецький.

Андрій Білецький, скріншот
Андрій Білецький, скріншот

На думку лідера "Нацкорпусу«, на сьогоднішній день Україна виконує лише роль статиста в конфлікті по підприємству» Мотор Січ" між Китаєм і США: КНР хоче купити підприємство, А США намагаються не допустити цього. «У разі перемоги тієї чи іншої зі сторін конфлікту Україна в будь - якому випадку залишиться в програші», - вважає Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він пропонує не йти на поводу у тих чи інших зацікавлених сторін, а негайно націоналізувати підприємство і викупити контрольний пакет акцій компанії. "Зараз Україна має ідеальний шанс націоналізувати" Мотор Січ», тобто повернути його в державну власність і, викупивши у акціонерів контрольний пакет акцій, стати власником підприємства", - сказав Білецький.

Андрій Білецький, скріншот YouTube
Андрій Білецький, скріншот YouTube

Днями Зеленський підписав указ про санкції проти китайських інвесторів, але також хочемо нагадати, що раніше в США були дуже стурбовані тим, що підприємство може викупити Китай.