Депутати мають претензії до роботи міністра економрозвитку Ігоря Петрашка та планують заслухати його звіт у економічному комітеті парламенту. Про це УНН розповів член комітету Ради з питань економічного розвитку, народний депутат Сергій Тарута.

“Будемо оцінювати його (міністра економіки Ігоря Петрашка — ред.) за результатами. У нас через два тижні буде комітет, і ми будемо заслуховувати його звіт за діяльність 2020 року і план на 2021 рік. Якраз цей план, його бачення і цілі міністерства будуть оцінкою того, наскільки відповідна сьогодні політика Міністерства економіки”, — повідомив Тарута.

Депутат також зазначив, що у народних депутатів накопичилось багато зауважень до роботи міністра і вони хочуть почути його відповідь, та оцінюватимуть роботу міністра за результатами звіту.

“Є багато претензій, зокрема, і від нашого комітету», - сказав Тарута.

Нагадаємо, раніше народний депутат Вадим Івченко заявив, що міністр економрозвитку Ігор Петрашко повністю провалив роботу економічного блоку і не пропонує заходів для стимулювання економіки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водночас, на думку економічного експерта Олександра Охріменка, міністр економрозвитку провалив роботу в сфері імплементації Угоди про Асоціацію з ЄС, адже за цим напрямком було виконано лише 43% плану.

В свою чергу економіст Борис Кушнірук наголосив, що міністр Ігор Петрашко є неефективним не лише в економічному секторі, а й в аграрному, хоча ця галузь є йому близькою, адже раніше він працював в аграрному бізнесі.