До Офісу Держекоінспекції у Кривому Розі запрошують фахівців на керівні посади. Чекають на професійних, досвідчених, вмотивованих та енергійних спеціалістів.

Про добір кадрів повідомив голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований - йдеться на сайті держоргану.

«Минулого тижня відбулось офіційне відкриття Офісу Держекоінспекції у Кривому Розі. Його мета – посилення боротьби проти забруднення довкілля промисловістю і як наслідок – позитивні перетворення в екології України. Зараз ми шукаємо спеціалістів, які зможуть реалізувати цю мету», - заявив Андрій Мальований.

Він підкреслив, що робота в інспекції не буде простою, але однозначно буде цікавою.

«Робота у Держекоінспекції – це справжній виклик, який передбачає складні завдання, значні ризики та законодавчі обмеження. Водночас це цікава і різноманітна справа, що дає цінний досвід.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Тож чекаємо на професійних, досвідчених, вмотивованих та енергійних спеціалістів, які вміють знаходити рішення у будь-яких ситуаціях і готові братися за непрості завдання», - зазначив Андрій Мальований.

Наразі в Офісі Держекоінспекції у Кривому Розі відкриті наступні вакансії:

  • начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення Управління державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення - старший державний інспектор України з охорони навколишнього природного середовища;
  • головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення Управління державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення - державний інспектор України з охорони навколишнього природного середовища;
  • провідний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення Управління державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення - державний інспектор України з охорони навколишнього природного середовища.

Умови подачі документів та контакти для отримання додаткової інформації вказані за посиланнями вище.