На базі Запорізької облдержадміністрації діятиме цілодобова «гаряча» лінія 0 800 503 508 для допомоги постраждалим внаслідок пожежі в обласній інфекційній лікарні.

Про це заявив голова облдержадміністрації Олександр Старух під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє сайт ЗОДА.

Пожежа в обласній інфекційній лікарні виникла 3 лютого в 23.25 на першому поверсі приміщення. За попередніми даними, пожежа виникла через загоряння медичного обладнання. У приміщенні не була встановлена пожежна сигналізація.

Під час пожежі загинуло четверо людей – медичний працівник та три пацієнти. Ще двох медичних працівників з опіками доставили до п’ятої міської лікарні.

Ця подія кваліфікується як надзвичайна ситуація місцевого рівня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр Старух зазначив, що 5 лютого у Запорізькій області оголошено День жалоби та висловив співчуття родинам загиблих та постраждалих.

- Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Також хочу подякувати рятівникам, які своєчасно та злагоджено відреагували на цю подію. Якби не вони, загиблих могло бути більше, - наголосив Олександр Старух.