Відомий культуролог Володимир Шимальський в ефірі програми «Романенко. Бесіди» розповів про збір данини нашої держави зі своїх підлеглих – громадян.

«Держава розглядає своїх підданих, як окуповану територію, з якої потрібно зібрати данину і вчасно сховатися», - вважає Шимальський.

Він додає, що українці повинні приймати нові закони і переозброїти наші інститути, якщо при владі знаходяться ідіоти.

«Неформальні інститути – сильніше формальних. Вони їх формують. Конституція наша - це просто папір, на якому написані різні красиві речі. Фактично, вона не має нічого спільного зі світоглядом людей», - додає Шимальський.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шимальський зазначає, що люди вже втомилися тихо сидіти і чекати, думаючи, яка у них велика влада.

«Люди зрозуміли, що влада їх не представляє, тобто кінець представницької влади – він абсолютно очевидний», - каже культуролог.

На думку Шимальського неформальні інститути – сильніше формальних, адже вони їх формують.

«Неформальні інститути – сильніше формальних. Вони їх формують. Конституція наша – це просто папір, на якому написані різні красиві речі. Фактично, вона не має нічого спільного зі світоглядом людей», - додає Шимальський.

Нагадаємо, як раніше повідомляв Знай.ua, американські мільярдери рекордно багатіють під час пандемії, поки прості люди не можуть звести кінці з кінцями.

Крім цього Знай.ua повідомив, фільм про українського хлопчика з Донбасу включили до шкільної програми в Європі.