За минулу добу, 6 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано тринадцять порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє прес-служба ООС на сторінці Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", в передмісті Красногорівки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь у бік українських позицій з міномета 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. Неподалік від населеного пункту Водяне, що на приазов'ї, окупанти кілька разів відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

Окупанти вели прицільний вогонь з гранатометів поблизу Пісків. В результаті обстрілу отримав вогнепальне поранення один український захисник. Воїн оперативно доставлений в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога.

На цьому ж напрямку, в районі населеного пункту Мар'їнка, троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої під час висунення на позиції. Від отриманих поранень двоє захисників загинули, за життя третього борються медики.

"Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі і щирі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів, а пораненому військовослужбовцю бажає якнайшвидшого одужання. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання" Північ", поблизу населених пунктів Новозванівка і Південне збройні формування Російської Федерації зробили кілька прицільних пострілів по наших позиціях зі стрілецької зброї. В результаті ворожого обстрілу двоє українських воїнів отримали вогнепальні поранення. Військовослужбовців оперативно доставили в лікувальні установи, де їм надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я захисників-задовільний.

Раніше ми повідомляли, ВСУ відобразили майстерність протитанкових батальйонів.

Як повідомляв "Знай.uа", воїни ЗСУ миттєво виявили позиції окупантів та вогневі точки.

Також "Знай.uа" писав, що окупанти обстрілюють воїнів ЗСУ на Донбасі прямо з ранку: міни летять просто з неба.