Привілея публічної особи: сумлінний платник податків і відповідальний громадянин України.

Останні події з каналами Медведчука знову повертають нас до актуальної теми відповідальності публічних осіб.

У нас склалася парадоксальна ситуація, коли модні публічні особи(шоу-бізнес, журналістика, спорт…) на телебаченні та в соціальних мережах розповідають владі - як треба керувати, вчать простий народ - як треба жити, пишаються своїм пафосним і розкішним життям… а інформацію про власну сплату податків вважають конфеденційною?!

Не таємниця, що у більшості олігархічних медіа домінує тіньове фінансування журналістів, є проблеми із легальними зарплатнями у футболі та шоу-бізнесі.

Тож, переконаний всі публічні особи мають нарешті стати сумлінними платниками податків і суспільство має право знати скільки податків до бюджету вони сплатили?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Інша, не менш важлива проблема, відповідальність громадянина. Переконаний, що всі громадяни, а публічні особи, Щонайперше, повинні нести відповідальність за невизнання української держави, зневагу до української мови та історії, заперечення голодомору тощо.

Ми українці - гуманісти, демократи і толерантні люди, але настав час навчитися захищати свою національну гідність, свою історію, мову і державу