У суспільстві постійно ходять розмови про те, що «Національний корпус» та інші подібні організації опікає поліція.

У програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» такі чутки коментує глава штабу «Нацкорпусу», колишній командир батальйону «Азов» Максим Жорін.

«У цьому випадку ситуація взагалі виглядає абсурдно, тому що я, наприклад, відмінно знаю людей, у яких сьогодні є проблеми з правоохоронним органами - саме тому, що вони проявляли свою проукраїнську позицію. Зараз у цих людей дуже великі проблеми, і ніхто їх не захищає - ні поліція, ні суди, ні прокуратура, ні влада Зеленського. Їх захищаємо виключно ми, своїми силами - наймаємо адвокатів, намагаємося забезпечити чесність процесів... Зараз доводиться боротися навіть за це», - розповідає він.

За словами Жоріна, зараз ми стали свідками величезної кількості судів над людьми, у яких є проблеми з правосуддям - а ми навіть не можемо сподіватися, що ці процеси будуть чесними.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«В більшості своїй ці суди займають далеко не проукраїнську сторону. Тому тут теж ставитися до питання досить акуратно, не маніпулювати історіями тих численних людей, у яких сьогодні проблеми через їх проукраїнську позицію», - каже Жорін.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він закликав карати за співпрацю з російськими окупантами.

Раніше Максим Жорін розповідав про склади зброї, які є в розпорядженні «Опозиційної платформи - За життя».