Прибулі на акцію заявили, що Малюська має понести відповідальність за передачу ринку "Столичний" у незаконний спосіб представникам "Єнакіївської мафії", зокрема соратникам кримінального авторитета Армена Саркісяна ("Армен Горлівський").

Про це пише КП в Україні.

Активісти заявили, що крім передачі ринку, міністр може бути причетний до фінансування сепаратизму і нападів на орендарів.

Учасники акції повісили на ворота будинку Малюськи плакат "Будьте уважні! Можливо, і ваш сусід колаборант", палили фаєри і скандували " Малюська, виходь!"

На акції прозвучало питання про те, на яких підставах міністр втручається в роботу держреєстрів і скасовує рішення судів, в результаті чого представники "єнакіївської мафії" отримують нові активи.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Як Ви знаєте, ми вже приїжджали до міністра малюка на роботу, вимагали, щоб він вийшов і озвучив свою позицію, як це він вміє за один день приймати рішення, які звичайним людям даються місяцями. А саме-про скасування рішення суду, зміни даних Державних реєстрів. І нам дуже б хотілося отримати від нього правову оцінку його ж протиправних дій щодо втручання в роботу офісу протидії рейдерству, тому що, наскільки нам відомо, саме за його вказівкою офіс приймає незаконні рішення за один день", - заявив керівник київської організації" Правого сектора " Юрій Гуренко.

Представник "Правого сектора" вказав на можливий особистий інтерес Дениса Малюськи в цій справі.

"Ми сьогодні і приїхали в гості до міністра, і хочемо донести просту думку - корупціонерам не місце в Україні. Якщо він взяв гроші, він, звичайно, може їх витратити. Перешкодити ми йому не можемо. Але здійснювати злочинні дії, виконувати злочинні накази "Єнакіївського угруповання" - він не має ніякого морального права. І, тим більше, як міністр з використанням службового становища", - заявив він.

Ветерани заявили, що мають намір припинити свавілля в Мін'юсті і притягнути до відповідальності винних у порушенні закону. Слід зазначити, що міністр Малюська в ході акції так і не з'явився.

Активісти вже восьмий тиждень вимагають не допустити незаконного захоплення ринку " Столичний "представниками"Єнакіївського кримінального угруповання". Вони стверджують, що за кошти з "чорної готівки" на ринку "Столичного", може фінансуватися сепаратизм на Сході України. У зв'язку з цим вони неодноразово зверталися до Служби безпеки України.