Територіальні округи Держекоінспекції розрахували 6,7 мільйона гривень збитків за порушення природоохоронного законодавства, здійснені в період з 5 по 11 лютого.

«Протягом тижня територіальні округи ДЕІ провели 691 перевірку на 285 суб'єктах господарювання. Інспекторами складено 695 протоколів про адміністративні порушення», - проінформував голова ДЕІ Андрій Мальований.

За словами посадовця, найбільш резонансний випадок порушення було виявлено в Тернопільській області.

«Комунальне підприємство «Міськводгосп» у місті Кременець здійснювало скид зворотних вод з перевищенням нормативів. ДЕІ подала позов до Господарського суду в Тернопільській області для стягнення з суб'єкта господарювання збитків на суму понад 1 мільйон гривень», - зазначив Андрій Мальований.

Також 2 факти порушень зі значними збитками були зафіксовані у Житомирській області.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Це самовільне водокористування на МКП «Бердичівводоканал» (сума шкоди склала близько 674 тисячі гривень) та викиди забруднюючих речовин в повітря без дозволу на ТОВ «Костопільський фанерний завод» (понад 1 мільйон гривень)», - додав Андрій Мальований.