Згідно зі статистикою, 60% місцевих молодих депутатів – це родичі політиків.

Про це лідер громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко розповів у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

«У нас клани вже родинні. Родичі і друзі забралися, не душа в них болить за ОТГ. Я знаю, де всі конфлікти інтересів і корупція. Асфальтні заводи – всі родичі місцевої влади. Асфальт, плитка, бордюри… Зараз у нас «асфальтні коаліції», - сказав він.

Експерт нагадав, як мер Черкас Анатолій Бондаренко критикував Володимира Зеленського, а після виборів вибачився перед президентом і взяв собі заступників зі «Слуги народу».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Він сказав: «Ми обійнялися і будемо працювати в інтересах нашого народу». Значить, будем класти плитку та асфальт. Тоді воювали, бо треба було перемогти, а тепер будем бюджет використовувати. Їм що, болить школа, дошкільні заклади, бібліотека?», - констатує Томенко.

На його думку, цю проблему повинні вирішувати парламент, громадські об’єднання і корпоративні інституції.

«Треба спонукати до того, щоб на рівні уряду і парламенту ми почали аналізувати і дивитися, що допущені помилки», - каже експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що в Раді озвучили плани на 2021 рік.

Нагадаємо, Разумков розповів про розпуск Верховної Ради.