Таку думку в ефірі телеканалу Київ LIVE озвучив народний депутат України, лідер партії «Наш край» Сергій Шахов.

«Якщо народні депутати проголосували за це і контролюють процес, хай на собі перші перевірять цю вакцину, особливо монобільшість. Хотілося б подивитися, як мутація буде проходити цієї вакцини, чи можна їй довіряти», - зазначив він.

На переконання Сергія Шахова, це буде гарний приклад "до і після". Він завжди добре діє на людей.

«Взяти кілька депутатів, прищепити і показати, що коронавірус їм більше не страшний. Це найефективніший спосіб: показати реальних вакцинованих людей, які перебували в контакті з зараженими, і у них протягом кількох місяців не виявлено жодних ознак коронавируса або побічних ефектів», - сказав парламентар.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

На запитання ведучої, чи планує сам депутат вакцинуватись, Сергій Шахов відповів, що так.

«Вакцинуватися треба, але вакцину треба робити українську, треба залучати наших вітчизняних вчених до наукових розробок, а не витрачати ковідні кошти в на дороги. Пам’ятаю радянські часи, коли всі вакцинувалися, рівень медицини був інший. Сьогодні жодної довіри немає до чиновників і МОЗу.

Шахов додав, що раз вірус потрапив до нас з Китаю, чому б сьогодні Україні не звернутися до міжнародних партнерів і не домовитися про безкоштовну допомогу у вигляді вакцини: «Чому ми маємо її купувати? У нас йде війна, голод і холод», - запитав нардеп.