15 лютого 2021 року були підведені підсумки експертного опитування в рамках 25-ої ювілейної загальнонаціональної програми «Людина року-2020».

Генеральна дирекція назвала імена лауреатів в 11 національних професійних номінаціях, а також володарів міжнародних і спеціальних премій програми «Людина року-2020».

Як повідомляється на офіційному сайті програми, ведучий інтернет-каналу «Politeka.Online " Вадим Герасимович став одним з претендентів на премію в номінації «Нова генерація року».

"Майже ровесниця Незалежності, програма "Людина року" - це особливе явище в житті нашої країни. З гідністю і честю пройшовши 25-річний шлях, вона продовжує активно впливати на процеси формування і становлення вітчизняної еліти, соціально-економічний розвиток, служить благородній справі консолідації прогресивних сил українського і світового співтовариства. Проект демонструє силу і велич людського духу і надихає на нові звершення кожного, хто вірить в себе і майбутнє своєї країни», - йдеться в прес-релізі премії.

Крім Вадима Герасимовича в номінації "Нова генерація року" змагається популярна українська співачка Христина Соловій і популярна українська актриса Дар'я Петрожицька.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вручення нагород відбудеться під час ювілейної урочистої церемонії «Людина року-2020» наприкінці травня 2021 року.