Служба безпеки України оголосила підозру українському політику Анатолію Шарію.

Лідер партії, що користується заслуженою підтримкою і довірою українців, партії, представленої в багатьох місцевих радах, він став жертвою політичного цькування, організованого українською владою.

Причина таких дій, що реалізуються, без сумніву, на замовлення Президента України Володимира Зеленського, очевидна - помста за принципову і послідовну позицію Анатолія Шарія, розправа з політичним конкурентом, знищення ще одного багатомільйонного каналу донесення інформації, за допомогою якого жителі України і весь світ дізнавалися правду про злочини влади: жахливе підвищення тарифів, підтримку владою радикалів, нехтування прав громадян у медичній, мовній, соціальній сферах.

Не викликає сумніву той факт, що ця підозра – черговий крок у побудові несамостійної, що знаходиться під зовнішнім управлінням поліцейської держави, єдиною метою якої є збереження нинішнього стану справ, збереження при владі Зеленського і його оточення, консервація зовнішнього управління, продовження розпродажу українських активів і кабала для простих українців. Кабала настільки страшна і безпросвітна, що влада більше не може миритися навіть з мінімальними проявами свободи слова в Україні.