16 лютого цього року в готелі «Riviera House» за адресою: вул. Петра Сагайдачного, 15 у місті Києві відбулося перше оф-лайн засідання членів Правління ВГО АППУ у 2021 році під головуванням Президента АППУ Грігола Катамадзе.

Засідання Правління ВГО АППУ пройшло динамічно, у форматі діалогу та в конструктивному руслі. Детально були розглянуті питання Порядку денного, зокрема, обговорили роль і місце Асоціації платників податків України в суспільному житті України, її короткострокові плани на 2021 рік та середньострокові плани до 2023 року.

засідання членів правління вго АППУ
засідання членів правління вго АППУ

Також, вирішено рекомендувати Раді ВГО АППУ проголосувати за проведення позачергового он-лайн у форматі відео-конференції XV З’їзду ВГО «Асоціація платників податків України» у IV кварталі 2021 року з порядком денним:

1) Про зміну організаційно-правової форми ВГО «Асоціація платників податків України» - перереєстрація в Громадську спілку до кінця 2021 року.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

2) Допомога АО «Яр. Вал» щодо зміни організаційно-правової форми ВГО «Асоціація платників податків України».

3) Оновлення складу керівних органів ВГО «Асоціація платників податків України».

4) Про затвердження Стратегії Розвитку ВГО «Асоціація платників податків України» на 2022 – 2024 роки.

Далі, члени Правління ВГО АППУ обговорили та затвердили внесення змін до Положення «Про Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків», Критеріїв оцінювання номінантів Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» та форми Заявки на участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків», з урахуванням пропозицій територіальних відділень ВГО АППУ у регіонах та у місті Києві.

засідання членів правління вго АППУ
засідання членів правління вго АППУ

Під час засідання члени ВГО АППУ також розглянули деякі поточні питання та прийняли по ним відповідні рішення.

Наприкінці заходу члени ВГО АППУ прийняли рішення проводити свої засідання оф-лайн 15 числа щомісяця.