За результатами загальнонаціонального рейтингу студентської платформи STUD-POINT компанія "ТЕДІС Україна" увійшла в ТОП-25 роботодавців, відкритих талантам до 25 років. Переможців визначили п'ять експертів українського ринку праці.

Тільки за останній рік більше 30 студентів з вищих навчальних закладів Києва, Одеси, Полтави, Херсона, Маріуполя та інших міст стали учасниками Студентської програми "ТЕДІС Україна", яка діє з 2016 року. В рамках цієї програми випускники вузів отримують досвід роботи в системній компанії з налагодженими бізнес-процесами. Для молодих фахівців розроблена спеціальна освітня програма, яка допомагає полегшити процес адаптації на новому робочому місці.

"Випускникам вузів дуже важливо уважно підійти до вибору першого робочого місця, оскільки воно у більшому визначить подальший розвиток кар'єри. Тут важливо враховувати бренд роботодавця, позицію компанії на ринку, історію, можливості для професійного розвитку. За п'ять років роботи нашої Студентської програми багато з її учасників стали частиною "ТЕДІС Україна" і успішно розвивають свою кар'єру в нашій компанії", - зазначила директор департаменту по роботі з персоналом "ТЕДІС Україна" Ірина Івасюк.

Довідка про компанію "ТЕДІС Україна"

"ТЕДІС Україна" - одна з провідних українських компаній з надання логістичних і дистриб'юторських послуг в сфері споживчих товарів. Національна логістична структура налічує 32 регіональних структурних підрозділи. Завдяки групі прямих продажів, що включають 340 кращих фахівців, Компанія охоплює роздрібну торговельну мережу, що складається з близько 45 000 роздрібних точок продажів по всій території України. Загальний штат компанії налічує 2300 працівників

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Компанія входить в ТОП-5 в рейтингу "Найкращі компанії для лідерів" в Україні згідно з опитуванням, проведеним Korn Ferry HAY Group. "ТЕДІС Україна" також увійшла в 5-ку всіх оптових компаній у рейтингу "ТОП-100 платників податків" за даними Державної податкової служби України в 2019.

Також компанія "ТЕДІС Україна" зайняла 8 місце в рейтингу "100 найбільших приватних українських компаній" і 26 місце в рейтингу "50 кращих роботодавців" за версіями журналу Forbes Ukraine.