2 лютого 2021 року Печерський суд Києва ухвалив рішення про накладення арешту на частину акцій ПрАТ «Нафтогазвидобування», які належать компанії Salazie B. V. (24,99% пакетом акцій).

Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

Відзначається, що вказане рішення було прийнято судом в рамках спору, який стосується виключно міноритарного акціонера ПрАТ «Нафтогазвидобування» – компанії Salazie B. V. – і не має відношення до компанії ДТЕК.

"Арешт на частину акцій ПрАТ "Нафтогазвидобування", які належать компанії Salazie B. V., і обмеження пов'язані з таким арештом для їх акціонерів, не поширюються на акції ПрАТ» Нафтогазвидобування", що належать групі ДТЕК, і їх акціонерів. Група ДТЕК повідомляє, що дане рішення суду жодним чином не впливає на операційну діяльність ПрАТ «Нафтогазвидобування», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що «ДТЕК Нафтогаз», до якої входить «Нафтогазвидобування» є найбільшим приватним видобувачем газу в Україні, з видобутком понад 1,65 млн куб м на рік.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як раніше повідомлялося в ЗМІ, компанія Salazie B. V. належить Сергію Рудьковському, брату екс міністра транспорту Миколи Рудьковського