У партії розповіли, що на території поруч з її офісом поліцією був затриманий автобус, в якому знаходилися співробітники фірми "Шторм". Цей автобус був свідомо доданий в орієнтування, оскільки раніше інший автобус цієї марки фігурував в інциденті на вулиці Ямській. Однак фото очевидців свідчать, що це був зовсім інший транспортний засіб, а не той мікроавтобус, який згодом поліція затримала біля офісу ОПЗЖ.

"Ми впевнені, що наказ про огляд і обшук транспортного засобу поруч з офісом нашої політичної партії є не чим іншим, як переслідуванням і спробою залякати членів і прихильників політсили, що становить конкуренцію владній команді. Імпотентна "Зелена" команда, остаточно втратила довіру громадян і підтримку виборців, всіма силами намагається втягнути опозицію в черговий скандал, щоб відвернути увагу народу від власних провалів. Поза всяким сумнівом, сьогоднішні події біля офісу ОПЗЖ організовані з однією-єдиною метою-чинити тиск на нашу політичну силу, перешкоджати її нормальній роботі.

Влада вкотре вдалася до своїх улюблених методів: цькування, залякування та утиску прав. Цього разу - з використанням поліції", - сказано в заяві.

Але, незважаючи ні на що, "Опозиційна платформа – За життя" відповідально заявляє, що продовжить відстоювати свою принципову позицію, захищати права та інтереси пересічних українців, доносити до народу правду про свавілля влади і беззаконня, що панує в державі. Владі не вдасться нас зломити ні санкціями, ні погрозами, Ні політичним терором.