Відома українська телеведуча Оксана Марченко в ході прес-конференції для українських ЗМІ розповіла про те, якими були її стосунки з Володимиром Зеленським до того, як він став президентом, і як вони змінилися, передає 112.

Трансляцію вів телеканал"Перший Незалежний".

За словами Марченка, будучи зайнятими в телебаченні, вона і Зеленський допомагали один одному.

"І потім завжди, де б ми не стикалися з Зеленським... Ну, вів він там день народження у Суркіса, представляв там Віктора Володимировича (Медведчука), там, ще когось там, вів концерт, де-то ще що-то там він вів, на якихось зустрічах, презентаціях – ну не мені вам розповідати, що телевізійний світ, журналістський світ, я не знаю, як зараз, тому що я вже не працюю в полі, так, як ми це називаємо, студія, канали і так далі, але ми були всі пов'язані, ми допомагали один одному", — згадує Оксана Марченко, відзначаючи, що "людські стосунки, вони повинні існувати і продовжуватися".

"Тому що життя кругла. І хто знає, може бути, одного разу йому знову доведеться до мене звернутися за допомогою. Я, як християнка, звичайно ж, не відмовлю і допоможу, тому що я християнка", — додала вона.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак, за словами телеведучої, "з людиною щось сталося": "і ми всі сподівалися, що "о, нарешті, у нас буде рух вперед, європейська демократія, все, свобода, прекрасно, право, закон і так далі". Але я не знаю, що сталося".

"Тому десь ми підвели риску. Вірніше, риса пролягла між ним і нами. Я не хочу, звичайно, згадувати зараз притчу про Лазаря і багатше, хоча вона мені дуже подобається, коли вам не можна сюди, а ми не можемо туди. Але це вже сталося. І ще раз кажу про те, що як би я тоді шанобливо не ставилася до цієї команди і до цих людей, але їх такі низькі загрози, які звучать зараз, нам передають їх, вони ж взагалі просто смішні, і мене навіть дивує, як ті сценаристи не розуміють, що з такими людьми вже, як я і мій чоловік, сьогодні так не треба чинити, тому що ми - чесні громадяни своєї країни. Це наша батьківщина. Це наша Україна. І ми живемо тут. Якщо ми комусь не подобаємося, це демократично, нормально, я можу вам не подобатися. Але я маю право на свою думку так само, як і ви маєте право на свою", - зазначила Оксана Марченко.

Раніше Оксана Марченко розповіла, як допомогла нинішньому президенту України Володимиру Зеленському влаштуватися працювати на телебачення.

За її словами, в 2003 році Зеленський, будучи членом команди КВК "95-й квартал", прийшов до неї в гості зі своїми друзями-артистами і попросив допомогти з організацією регулярних виступів на ТБ. "Я була гостинною і допомогла з роботою. Вже в кінці 2003 року ви стали виходити на каналі "1+1", — сказала Марченко.