Відома українська телеведуча Оксана Марченко в ході прес-конференції для українських ЗМІ прокоментувала, як ставиться до окремих журналістів, блогерів і програм, які хайпятся на її імені.

Трансляцію вів телеканал"Перший Незалежний".

"Я сказала вже про те, що якщо люди більше ні на чому не можуть заробити і якщо їм платять за те, що вони хайпятся і поливають брудом мою сім'ю, я їх прощаю. Може, вони просто по-іншому не можуть заробити", — зазначила Оксана Марченко.

Окремо Марченко прокоментувала реакцію Яніни Соколової на її заяву про намір йти в політику.

"Що стосується цієї жінки, вона, По-моєму, сильно хвора, ну, хворіла або щось там у неї, якісь проблеми були. Може, їй зараз потрібна допомога або їй зараз не вистачає грошей на лікування. Я ж не знаю ситуацію, я, правда, не дуже знайома з тим, що вона робить, але мені показували картинки, вона там в якійсь короні. Але насправді якби вона звернулася І сказала:" Оксана, мені потрібні гроші, мені треба там туди, сюди, от не вистачає на ліки або ще щось", я б допомогла. Мій благодійний фонд допомагає дуже багатьом онкохворим, дітям, жінкам, чоловікам і так далі. Тому я всіх цих людей прощаю, взагалі не тримаю ніякого зла. І потім, тут є ж одна небезпека, тому що, знову ж таки-таки, я весь час говорю про відповідальність, не переді мною, не перед законом навіть, а перед Богом", — заявила Оксана Марченко.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще