Нагадаємо, що депутата від 197 мажоритарного округу (Черкащина) Олександр Скічко був призначений на посаду Голови Черкаської ОДА.

Відомий громадський діяч та заслужений журналіст України Віктор Набруско прокоментував таке рішення: «Не таємниця, що Микола Володимирович Томенко вже близько 30 років активно опікується своєю малою батьківщиною. Жодного разу не будучи обраним від мажоритарних округів Черкащини, він діє як Народний депутат на громадських засадах. За цей період Томенко та наша команда «Рідної країни» допомогли відремонтувати та утеплити десятки шкіл, забезпечити належним обладнанням лікарні та ФАПи, посприяли у реставрації басейнів, забезпечували спортивним інвентарем сотні шкіл через проект «Здоровим та спортивним бути модно», пропагували в рамках акції «7 чудес України» заповідники, музеї та парки, забезпечували літературою бібліотеки області».

Набруско також додав: «Окрім того, дуже важливо, щоб ця людина не просто любила та допомагала Черкащині, а й мала принципову позицію, оскільки існують такі депутати, які під час виборів купили собі мандат і обіцяли одне, а в раді вже голосували так, як наказувала влада або олігархи, які за них заплатили. Черкащині потрібен депутат, який буде мати чітку позицію і діятиме в інтересах виборців».

Команда «Рідної країни» підтримувала і буде підтримувати Черкащину та її мешканців, бо дотримується принципу: «хто не любить свою малу батьківщину, той не шанує Україну».