Academy DTEK ставить перед собою мету сприяти сталому розвитку через забезпечення якісної освіти впродовж усього життя для кожного.

Про це сказала ректор Academy DTEK Валерія Заболотна під час заходу Ring the Bell for Gender Equality, організованого ГД ООН 10 березня.

Під час панельної дискусії Валерія Заболотна зазначила, що в 2020 році компанія ДТЕК розпочала реалізацію нової стратегії до 2030 року, яка заснована на Цілях сталого розвитку ООН і відповідає принципам ESG: «Академія ДТЕК підтримує цілі Глобального договору ООН, зокрема мету 5 «Забезпечення гендерної рівності, розширення прав і можливостей всіх жінок і дівчаток» шляхом дотримання гендерного балансу. Також Академія виконує четвертий Принцип розширення прав і можливостей жінок (WEP) «Сприяти утворенню, підвищенню кваліфікації та професійного росту жінок» і готова ділитися своєю експертизою. На керівних посадах в Академії ДТЕК – 75% жінок».

Валерія додала, що Академія розробляє і впроваджуємо програму на тему Жіночого лідерства, яка дозволить жінкам сформувати стратегію професійного розвитку себе як лідера.

Разом із тим, Академія ДТЕК дотримується гендерної рівності – залучає до освітніх проєктів експертів і професорів жінок нарівні з чоловіками.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, ДТЕК дотримується принципів сталого розвитку та з 2007 року є учасником Глобального договору ООН, в 2010 році компанія увійшла до альянсу Глобального договору в Україні. У 2020 році ДТЕК розпочав реалізацію нової довгострокової стратегії, заснованої на Цілях сталого розвитку ООН і відповідає принципам ESG (Environmental, Social, Governance).