Багато дарів дано від Бога, але головний - безмірний, колосальний потенціал любові.

Як повідомляє Центр інформації Української Православної Церкви, про це сказав керуючий справами УПЦ митрополит Антоній на Ютуб каналі «Вітражі».

«У кожному серці існує резервуар, здатний вмістити Того, Хто і є Любов. Але якщо ми не заповнюємо цей резервуар добром, вдячністю, він наповнюється сміттям і злом», - зазначив митрополит Антоній.

За словами владики, людину, яка зберігає дар любові, легко впізнати. «По тонкому аромату, який струїться ми визначаємо, що десь поблизу ростуть і пахнуть квіти. Точно так само відбувається і з людьми. Людину, в житті якої є Христос, можна впізнати по люблячому і милосердному серцю, по добру, радості, які він випромінює навколо. «По тому знатимуть усі, що ви Мої учні, якщо будете мати любов між собою» (Ін. 13:35)», - пояснив керуючий справами УПЦ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Головне завдання людини - зберегти і примножити це дар», - підсумував митрополит Антоній.