Про це з посиланням на інформацію з особистої сторінка у Facebook Олега Золотоноші повідомляє Regionnews.net.

Йдеться про нібито минулорічне затримання полковника Золотоноші патрульною поліцією. За версією кількох ЗМІ, які висвітлювали інцидент, екс-начальник Запорізького главку в нетверезому стані керував особистим авто, за що, власне, і був затриманий поліцією. Разом з тим, на той період офіційної позиції Нацполіції за даним фактом оприлюднено не було, як, власне, і фотографій безпосередньо з місця затримання.

- Сьогодні можу повідомити частину інформації, яка донедавна була таємницею і такою, що не підлягала розголошенню, - пише екс-начальник Запорізького главку.

За словами Олега Золотоноші, все, що відбувалося – вистава, спеціально спланована легенда. Не було ні п'яного водіння, ні реального затримання, все-вигадка. А підігравав ситуації Ігор Мосійчук. Саме він, за словами Золотоноші, дбав про те, щоб історія виглядала правдоподібно. Навіщо - відповіді Олег Вікторович не дає, або ж тримає інтригу.

- Зараз це все, що можу сказати. Сподіваюся, ви поставитеся до цих нових обставин з розумінням. Попереду нас чекає безліч цікавих новин, і щоб зрозуміти їх повною мірою, потрібно працювати над розвитком критичного мислення, - додав інтриги Золотоноша.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

В якості підтвердження факту вигаданої легенди екс – глави Нацполіції в Запорізькій області опублікував офіційний документ-відповідь начальника Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції Києва Олега Онисько.

- ...встановлено, що відповідно до книги затриманих Печерського управління поліції ГУ Національної поліції в м.Київ громадянин Золотоноша Олег Вікторович ... 15.07.2020 року до Печерського УП ГУНП в м. Київ не доставлявся, співробітниками Управління патрульної поліції м. Київ та Печерського управління поліції щодо останнього адміністративні матеріали (у тому числі протокол про адміністративне затримання) не складалися, - зазначено в офіційному документі.