Вміють наші депутати подивувати - сьогодні 49 депутатів із фракцій Порошенка і Тимошенко, згідно із інформацією Конституційного суду, кинулися на захист суддів КС Олександра Тупицького і Олександра Касмініна.

Нагадаю, що Олександр Тупицький та Олександр Касмінін були призначені за квотою Президента Віктора Януковича в 2013 році.

Касмінін проявив «чесну і принципову правову» позицію по захисту власних конституційних прав уже в перший рік своєї діяльності - він привласнив службову квартиру в центрі Києва площею 150.5 кв.м.

Щодо Тупицького, то він сумновідомий своїми «чесними рішеннями» ще під час більш як 20-річної суддівської діяльності на Донеччині та останніми корупційними скандалами із землею в Криму та відчудженням Зуївського енергомеханічного заводу, що в Донецькій області.

Ба більше, голова Конституційного суду Тупицький в 2019 році зміцнив донецький вплив на Конституційний суд України й провів на посаду керівника секретаріату такого собі Віктора Безчастного.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Віктор Миколайович Безчастний майже 17 років очолював Донецький юридичний інститут МВС України й підготував «патріотичні й професійні кадри» донецької міліції, які повною мірою проявили себе під час окупації Росією частини Донеччини та створення так званої ДНР.

Ну я ще розумію, як би депутати ОПЗЖ чи «За майбутнє», які у свій час були партійною гвардією Януковича, кинулися в бій на захист цих суддів, але …Батьківщина і ЄС?!

П.С. Тільки не пишіть про те, що вони керувалися ВИКЛЮЧНО потребою захистити принципових суддів Конституційного Суду від незаконних Указів Президента. Тоді треба було оскаржувати ВСІ сумнівні, у правовому сенсі, Укази вже щонайменше 3 Президентів!

І звісно ще скажуть, що захищали інститут демократії, без якого нам не жить