З 2 по 8 квітня Держекоінспекція склала 983 протоколи про адміністративні правопорушення по всі Україні.

«З 2 по 8 квітня територіальні та міжрегіональні органи ДЕІ провели 894 перевірки суб’єктів господарювання. Порушникам було пред’явлено 8,6 мільйонів гривень збитків.

Найбільшої шкоди довкіллю було завдано внаслідок незаконної вирубки 1800 дерев держпідприємством «Куп’янське лісове господарство» у Харківській області. Збитки, пред’явлені посадовим особам, склали 6,3 мільйона гривень. Також матеріали справи направлено до ДБР у Харківській області», - йдеться у повідомленні інспекції.

Ще 2,2 мільйона гривень збитків було розраховано ДЕІ за складування глини та будівельних відходів на території парку «Богоявленський» у Миколаєві. Заяву про злочин направлено до ГУНП у Миколаївській області.

«Крім того, майже 2 мільйона гривень збитків пред’явлено ПрАТ «Київспецтранс» за самовільне зайняття земельної ділянки поблизу полігону №6. У разі відмови підприємства відшкодовувати суму добровільно Держекоінспекція звертатиметься до суду», - зазначається у новині.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще