Оголошення про продаж яхти оприлюднено на порталі YachtHarbour, пише Цензор.

Довжина яхти 46 метрів, вона розрахована на 12 гостей. Судно побудовано в 2009 році американською компанією Palmer Johnson.

До 2018 року вона носила назву Oneness, після була перейменована в Siren. За даними порталу MarineTraffic, з вересня 2020 року вона не виходила у відкрите море і знаходиться в порту Генуї (Італія).

Яхта записана на віргінський офшор Verbena View Ltd. Ця компанія, за даними панамського досьє, володіє також кіпрською компанією Pantoho Limited. В Україні на Pantoho Limited зареєстровано ТОВ "КОМПАНІЯ інвестиційні шляхи", через яку Віктор Пінчук контролює радіостанцію Radio Rocks.

На Pantoho Limited оформлена також одна з компаній Віктора Пінчука в Росії - "Сервіс Парк-М" (до 2006 року "Інтерпайп Трейд").

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Сама Verbena View Ltd знаходиться в управлінні компаній IFG International (Nominees) Limited (Острів Мен) і Fiduciana Trust (Cyprus) Limited (Кіпр), контрольовані членом ради директорів компанії "Інтерпайп" Ганною Хоменко.