Екс-командир полку "Азов" і керівник штабу Нацкорпусу Максим Жорін заявив, що той, хто зняв сюжет телеканалу "ДОМ" під назвою "Радикали в Україні. Розбір" повинен понести відповідальність.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"Телеканал "ДОМ" - це державний телеканал, який створений для комунікації з українцями на тимчасово-окупованих територіях і який нібито має на меті боротися з російськими наративами і кремлівською пропагандою. Але саме російські наративи і кремлівську пропаганду в цьому сюжеті ми з вами і побачили. Я вже навіть не кажу про якусь журналістську етику", - коментує відеоролик Жорін.

За його словами, сюжет базується на дослідженні "Довідник символів ненависті", автором якого є Мирослав Грінберг.

"Я вважаю, що ті хто зробив цей відеоматеріал повинні понести за це відповідальність. А точніше понести відповідальність за поширення російських фейків... Я взагалі б, якщо чесно, порекомендував би телеканалу видалити цей сюжет, вибачитися і не ганьбитися", - зазначає Жорін.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще