Предстоятель Української Православної Церкви звернувся до сторін воєнного конфлікту на Донбасі із закликом відновити режим тиші у Великодні дні.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ з посиланням на news.church.ua, про це Митрополит Онуфрій заявив у відеозверненні усім, від кого залежить хід збройного конфлікту на Донбасі.

«Хотів би в ці святі дні звернутися до тих людей, які мають вплив на збройне протистояння на Сході нашої держави України, на Донбасі. Заради Христа, припиніть стріляти, хоча б у Пасхальні дні!», - звернувся Предстоятель.

Він також закликав звільнити полонених.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«І ще щиро прошу відпустити всіх, хто знаходиться в полоні, щоб вони змогли цей великий світлий день Пасхи Христової зустріти в своїх сім'ях. Нехай Господь усім нам допомагає!», - сказав Блаженніший Митрополит Онуфрій.