Київ вважається самим спортивним містом України: мер – великий боксер, у Києві народились багато видатних спортсменів та є славетний футбольний клуб. Але у звичайних людей можливості займатися спортом стає все менше – спортивна інфраструктура привласнюється задля забудов.

Політик Микола Томенко у власному блозі «Tomenko online» розповів про свавілля забудовників у Києві.

«Київ, який позиціонує себе як найспортивніше місто, насправді має найменше спортивних майданчиків на умовну тисячу населення. Інфраструктура, що пов’язана з активним і здоровим способом життя, скорочується з кожним днем», - зазначив Томенко.

За словами політика, нещодавно міська рада Києва проголосувала за передання забудовнику під офісний комплекс стадіон «Наука», що знаходиться на Академмістечку. На думку Томенка, це звичайна практика для київських спортивних об’єктів, тому і проглядається тенденція зменшення їх кількості.

«За інформацією ЗМІ, забудовувати стадіон буде керівник фракції «Європейська солідарність». Проголосували у міській раді, щоб ви не сумнівалися, усі, тобто усі існуючі і «неіснуючі» партії, які заявили, що будуть контролювати злочину діяльність забудовників», - сказав Томенко.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Томенко зазначив, що тепер у Києві буде знищений черговий стадіон, а земля віддана на збагачення забудовнику.

Нагадаємо, Знай.ua поширював, що Микола Томенко показав Закони, які зникають в Україні.

Раніше для Знай.ua Микола Томенко розповів про нагальну потребу економічного патріотизму.