В Одесі священники Української Православної Церкви, православна молодь та волонтери привітали медиків з річницею заснування «Швидкої допомоги» і наступаючим святом Великодня.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ з посиланням на Ютуб Одеської єпархії, благодійна акція відбулася з благословення митрополита Агафангела у рамках проекту #ДоброОб'єднує.

«Ми дякуємо нашим медикам за те, що вони рятують найбільшу цінність - людські життя. 29 квітня виповнюється 118 років з дня заснування першої станції швидкої медичної допомоги в Одесі. На початку XX-го століття меценат Михайло Толстой пожертвував власні кошти для відкриття першої підстанції для надання швидкої медичної допомоги всім жителям Одеси», - зазначили у Одеській єпархії.

Священники і волонтери передали Великодні привітання і подарунки медикам десяти підстанцій «Швидкої допомоги» міста.

«Вітаємо усіх тих героїв нашого часу, які на передовій зберігають життя багатьох і багатьох людей», - побажав протоієрей Павло Поліщук.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Медики подякували духовенствуо і висловили надію, що «тільки разом, з Богом ми впораємося і переможемо пандемію».

«Зараз дуже важкий час, який стосується кожної людини. Дякуємо священнослужителям за те, що медики завжди відчувають турботу», - підкреслив Олександр Армаш, завідувач підстанції екстреної медичної допомоги №4.

Як повідомлялося раніше, у червні Українська Православна Церква передала медикам Одеської області два автомобілі «Швидкої медичної допомоги» класу «В».