Протестувальники закликали Державного секретаря США Ентоні Блінкена вплинути на президента України Володимира Зеленського, який, на їхню думку, знищує мікробізнес в Україні, - повідомляє Інтернет-видання "Обозреватель".

Представники бізнесу та учасники руху Save ФОП почали збиратися в урядовому кварталі столиці ще о 10: 00. Їх чисельність не перевищувала 20 осіб. Через візит Державного секретаря США в урядовому кварталі було чимало поліцейських і бійців Національної гвардії.

Як передають кореспонденти "Обозревателя", о 12:45 Учасники мітингу намагалися проникнути в будівлю ВП, проте їх оточили правоохоронці. У цей час на акції протесту залишилося всього шість осіб. Більшість протестувальників була без масок.

Telegram канал PavlovskyNews повідомив, що лідера Руху Save ФОП Сергія Доротича та його дружину затримали правоохоронці. Вони нібито видавали гучні звуки в дудки.

Як відомо, 6 травня Державний секретар США Ентоні Блінкен з офіційним візитом відвідав Київ. Американський політик зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще