Про це повідомив керівник штабу Нацкорпусу Максим Жорін у своєму Telegram-каналі.

Він виклав фото, що містить інформацію про проведення «акції, присвяченій боротьбі з фашизмом» за участі тисячі осіб з організації “Всеукраїнський рух по боротьбі з фашизмом «Патріоти за життя». «Вся країна не раз бачила, хто такі «Патриоты за жизнь». Це тітушки, які за гроші виконують різні замовлення - як правило, антиукраїнського характеру», - зазначив Жорін і додав, що сподівається на належну реакцію правоохоронних органів.

Також, керівник штабу Національного Корпусу у своєму відео нагадав, що в ці дні вшановують пам’ять всіх загиблих під час Другої світової війни, і він це не може назвати святом. «Тоді ми як українці ніякої «великой победы», про яку так багато розповідають російські пропагандисти звісно не отримали, тоді ми отримали червону окупацію під час якої ще мільйони українців загинули в таборах, загинули від катувань, від переслідувань, від голоду», - сказав Жорін.

Тим, хто хоче вшанувати пам'ять полеглих він порадив відвідати їхні могили на цвинтарі. «Проросійські сили завжди використовували цю дату. Вони завжди використовують ветеранів, завжди використовують пам’ять про загиблих у своїх брудних антиукраїнських планах. Тому я б рекомендував дуже добре подумати всім тим хто завтра збирається прийняти участь в подібних заходах», - застеріг політик.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще