Про це в facebook повідомив топ-менеджер "БРСМ-Нафта" Олександр Мельничук.

Нагадаємо, останні тижні "БРСМ-Нафта" піддається чорній піар-кампанії в ЗМІ та соціальних медіа. Як повідомляють в компанії, мета атаки - змусити мережу підвищити ціни на паливо.

"Оскільки опоненти закидають"БРСМ-Нафті" нібито випуск "лівих" чеків, ми рішуче і публічно спростовуємо ці звинувачення. Щоб довести всім, що наша мережа працює чесно і сумлінно платить податки, з сьогоднішнього Для ми почали видавати чеки з QR-кодом», — написав Олександр Мельничук.

На АЗС "БРСМ-Нафти" почала видавати чеки з QR-кодом
На АЗС "БРСМ-Нафти" почала видавати чеки з QR-кодом

Такі чеки видаються на всіх автозаправних комплексах "БРСМ-Нафти" кожному клієнту після будь-якої транзакції. Відсканувавши код, можна перевірити, чи є чек в базі Державної податкової служби. «У нас немає жодного «лівого» чека, в чому нас звинувачують деякі недобросовісні особи — псевдо-експерти Сергій і Артем Куюни», — написав Мельничук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він закликав голову податкового комітету ВРУ Данила Гетманцева, керівників фіскальної та податкової служб Вадима Мельника та Олексія Любченка не піддаватися провокаціям псевдо-експертів і не ретранслювати неправдиву інформацію. «Це шкодить вашій персональній репутації, а також репутації соціально відповідального бізнесу», — додав Мельничук.

Як раніше повідомлялося "БРСМ-Нафта" ініціює загальнонаціональну перевірку якості палива найбільших мереж АЗС. У компанії висловили готовність оплатити аналіз за умови, що його проведуть незалежні автоексперти і лабораторії. За допомогою об'єктивного і неупередженого дослідження "БРСМ-Нафта" має намір довести, що її паливо відповідає всім стандартам і вимогам ЄВРО 5.