Захід застосовує в Україні технологію "заміни еліт".

Про це політолог Тарас Загородній розповів у бесіді з політичним експертом Юрієм Романенком, повідомляє Інформаційний портал "Хвиля".

"Це давно вже застосовувалося Заходом, нічого нового в цьому немає. Кожне явище має свої плюси і мінуси. Західні країни бачать, що перед ними "натовп лохів", чому б не забрати економіку, умовно кажучи", - зазначив він.

Політичний експерт підкреслив, що так звані "соросята" навіть не розуміють, що їх використовують " в темну":

"Вони приходять з хорошою ідеологією, розповідають, які тут всі корупціонери... Давайте тепер все робити по-чесному... А по-чесному не скрізь все так само працює, як вони це представляють. Їх в результаті їх, з палаючими очима, призначають, в той час як у них немає жодного досвіду побудови будь-яких систем... За моїми спостереженнями, вони понабиралися гірших сторін і американських чиновників і українських".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Загородній зазначив, що "реформатори" і "антикорупціонери" почали розтягувати органи влади, привівши в приклад ситуацію в Нафтогазі, НБУ і МОЗ:

"Ну, Нафтогаз, наприклад. Створили там Наглядову раду, яка тепер нею керує. Тобто Міністерство палива та енергетики по суті нічим зараз не керує. МОЗ теж (не керує, - прим. Хвилі), створено агенство (Національна служба здоров'я, - прим. Хвилі)... І реально справи не рухаються, тому що і все-таки вирощували не для того, щоб захищати інтереси країни. ...Помилка була ще, коли нам заявили, що Національний банк повинен бути незалежним. Що значить, незалежним від економіки? Економіку він у нас тепер не кредитує, а кредитує в основному спекулянтів. Це все в комлексі йде, і хлопці не розуміють, що просто вбивають країну на корені", - зазначив політолог.