Держава не вкладала в газифікацію сіл і містечок жодної копійки. Саме тому держава не має права брати з українців плату за доставку газу цією ж газотранспортною системою. Про це заявив співголова політичної партії «Наш край», народний депутат Сергій Шахов.

"Скажіть будь ласка, коли в залі з'явиться законопроект, щоб монополія газових монстрів перейшла в руки держави? Чому люди сьогодні платять за газотранспортну систему, яку вони будували? Схаменіться!",- закликав Сергій Шахов.

Крім того, нардеп наполягає на необхідності виправити регіональну дискримінацію у формуванні тарифної сітки для населення. Адже в Києві та області, де статистично найвищі заробітні плати серед усіх регіонів України, найнижчий тариф на світло і газ. А в депресивних, прифронтових Луганській і Донецькій областях він майже найвищий.

"Передаю вам привіт з Луганщини та Донеччини, де електроенергія і транспортування газу коштує в чотири рази більше, ніж у Києві», — підсумував Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще