Оксана Марченко випустила фінальну серію свого авторського проекту"паломниця". У цьому епізоді телеведуча вирушила у пішу подорож малим Афоном-святиням Закарпаття. На своїй сторінці в Instagram мандрівниця зазначила, що цей фільм – не кінець, а лише завершення першого сезону.

"Є дещо, що ви повинні дізнатися про цей проект. По-перше, і це головне - його створює Господь. Він веде нас усіх своєю рукою. По-друге, паломництво-це навіть крутіше, ніж політ до інших планет, тут чудес і загадок більше. По-третє, чим більше я щось дізнаюся в своїх поїздках, тим більше Я розумію, що не знаю зовсім нічого. По-четверте, в цьому паломництві ви також берете участь, як і я. ми з вами подорожуємо по монастирях і святих місцях, але ще ми здійснюємо паломництво в святая святих - в душі людей, в яких живе Бог. А по-п'яте, я вже збираю валізи і читаю нові книги, щоб відправитися в 2-й сезон "Паломниці". І хто знає, Може, ви будете поруч зі мною ставити свічку, причащатися або молитися у Вашому місті чи селі..." - написавши Оксана Марченко в Instagram.

Фінальне паломництво було досить складним, адже його шлях лежав через густі карпатські ліси, де абсолютно не знаєш, який сюрприз підготувала дика природа на наступному кроці. Допомагав телеведучій пройти весь маршрут експерт з виживання в екстремальних умовах Володимир Вукста, більш відомий як Голтіс. Він поділився своїм секретом, що допомагає йому подолати навіть найскладніші випробування в його подорожах.

12-ту серію, яка завершує перший сезон "Паломниці", можна подивитися на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко. А якщо ви хочете поділитися своєю історією, як віра в Бога допомогла пережити життєві труднощі, заходьте на сайт palomnitsa.com.ua і стаєте душевним донором.