Підприємець і політичний діяч Геннадій Балашов в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською заявив, що люди повинні прагнути до того, щоб їхні діти заробляли більше.

"Дуже багато треба зробити цьому самому класу, що відроджується. Це будуть вже наші онуки, напевно, які будуть заходити на економічний ринок після Зеленського. Вони повинні думати більш вільно. Я називаю це покоління “в один клік”. Все і негайно. Все і зараз. Доставка піци зараз, переказ грошей зараз, в будь-яку частину світу. Я хочу бізнесом займатися негайно. Я хочу передачу знімати ось зараз. Дайте мені ресурси, дайте мені можливості, дайте мені де продавати", - сказав Геннадій Балашов.

Він зазначив, що якщо людина бідна і у неї немає ресурсу заробляти в селі, або тому місці, де вона знаходиться - то потрібно їхати з цього місця. Так роблять у всьому світі.

"Можливо, вона дасть старт якщо навіть не собі, тому що це труднощі і втрата енергії, то для дітей. Школа в Києві - це набагато краще, ніж школа десь біля шахти... Напевно, треба якось виштовхувати дітей кудись, хоч би в район, чи в селище, або в обласний центр. Хоч кудись. Завдання покоління одного - викинути інше покоління якнайдалі, на іншу фінансову територію", - додав Балашов.

За його словами, зараз 30% населення України проживає в селах, при цьому, виробляючи лише 17% ВВП, що означає, що вони не можуть прогодувати навіть себе.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олена і Володимир Зеленський звернулися до українців в День захисту дітей: "Завдання кожного дорослого".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що батькам пояснили, чи можна змушувати дітей мити підлогу і копати клумби в школі.